Senior Account Manager Industry

Trilux (opgericht in 1912/ HQ Sauerland (D) / afzetmarkt 50 landen / 5200 medewerkers) levert wereldwijd functionele binnen- en buitenverlichtingsoplossingen en LED verlichting voor kantoor, onderwijs, gezondheidszorg, retail en industrie.
De lichtoplossingen van Trilux tillen een gebouw op het gebied van energie-efficiëntie, ontzorging, veiligheid, comfort en gezondheid naar een ‘next level’.
Naast de passie voor licht, zijn een diep verankerd kwaliteitsbesef en een niet aflatende wil om te innoveren dé succesfactoren waarmee Trilux al ruime honderd jaar de professionele verlichtingsmarkt vormgeeft.
Om de Belgische markt verder te ontwikkelen, is Trilux  op zoek naar een gedreven "SENIOR ACCOUNT MANAGER INDUSTRY".


FUNCTIE

Als Senior Account manager vertegenwoordig je het producten- en dienstenpakket van Trilux, gericht op het segment ‘Industry’. Je bent verantwoordelijk voor het behouden en vergroten van het marktaandeel en omzet. Je inventariseert klantwensen, verkoopt, adviseert en geeft technische ondersteuning op basis van jouw deskundigheid en die van je collega’s. Tot jouw taken behoren o.a.:

-    Het zelfstandig verkopen van het Trilux productenpakket (LED verlichting, leasingformules, …) rechtstreeks aan industriële eindklanten.
-    Het werven en ontwikkelen van nieuwe relaties en beheren van bestaande relaties. Naast het opbouwen van nieuwe relaties hou je er ook van om deals te sluiten.
-    Het opstellen van een sales- en actieplan dat aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen en deze implementeren.
-    Het inventariseren van klantwensen en het adviseren/aanbieden van klant specifieke oplossingen op basis van (technische) expertise.
-    Het voorbereiden van offertes in samenwerking met de sales support medewerkers en lichtadviseurs.
-    Het inspelen op technische en economische ontwikkelingen bij de klant.
-    …

PROFIEL:

-    Je genoot een technische/technisch-commerciële/economische opleiding (Bachelor/Master), of bent gelijkwaardig door ervaring.
-    Je beschikt over meerdere jaren aantoonbare werkervaring in een technische salespositie en beschikt over kennis van elektriciteit/elektrotechniek.
-    Je hebt uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden. Je bent een geboren relatiebouwer.
-    Je bent van nature een daadkrachtig, oplossings- en resultaatgericht persoon.
-    Je bent een gedreven persoon en beschikt over een gezonde dosis ondernemerschap.
-    Je bent Nederlandstalig en hebt operationele kennis van de Engelse taal. Kennis van het Frans is een pluspunt.

AANBOD:

Een verantwoordelijke en uitdagende positie binnen een vooraanstaande organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
Je komt terecht bij een financieel gezonde, stabiele en hechte onderneming (Trilux is een familiebedrijf), met een aangenaam en plezierig werkklimaat.
Een meer dan competitief salaris aangevuld met diverse extra-legale voordelen (firmawagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, laptop, GSM, …).


INTERESSE?

Stuur uw CV met motivatiebrief naar info@addvalue.eu met vermelding van de referentie 
SVD- 1822 – Senior Account manager Industry.

Voor meer informatie, contacteer dhr. Stefan Van Dijck op +32 (0)496 05 89 56.